Opslagstavlen

Juleafslutning

Årets sidste skoledag er på mandag den 18. december, hvor vi går i kirke.

Dagens program er sådan:
    Alle møder kl. 08.10.
    5. – 9. klasse går samlet til kirke fra skolen.

0. – 4. klasse møder i deres klasser.

Kl. 09.15 er 0. -4. klasse klar oppe ved kirken, og 5. – 9. klasse går tilbage til skolen.
    7. – 9. klasse bruger resten af skoledagen på julevolleyballstævne, mens 5. – 6. klasse julehygger i klasserne.
    Når 0. – 4. klasse har været i kirke, returnerer de til skolen og julehygger i klasserne.

Alle har fri kl. 12.20, hvor skolebusserne er klar til afgang umiddelbart efter. De børn, som går i SFO, fortsætter selvfølgelig her indtil afhentning.

VI ses igen i det nye år mandag den 8. januar kl. 08.10

God jul og godt nytår
    Mette og Lennart

Lennart Roland Petersen den 13-12-2017
    Den 18/12 lukker skolen kl. 12.20. Der er derfor bestilt ekstra kørsel med de lokale ruter, så eleverne kan komme hjem.

Mvh. Christine
    Christine Thellefsen den 05-12-2017
  • Til forældre og elever på 8. årgang

Christine Thellefsen den 21-11-2017
  • Til forældre og elever på 9. årgang
    Hermed kort oversigt over forløbet vedr. UPV, uddannelsesparathedsvurdering.
    Vurderingen foretages af lærere og UU-vejleder.

Senest 15/1: UU foretager den endelige uddannelsesparathedsvurdering
    Skolerne er forpligtet til at kontakte UU, hvis der er sket ændringer siden 8. klasse i forudsætningerne, og UU er ansvarlig for den endelige vurdering. Perioden fra 15/11 til 15/1 benyttes ligesom i 8. klasse til samtaler med elever, lærere og andre relevante parter.

2/2-2018: Der åbnes for forældreunderskrift på optagelse.dk. Samtidig lukkes der definitivt for uddannelsesvalg.

1/3-2018: Forældre SKAL have underskrevet og afsendt uddannelsesplan på optagelse.dk. Forældrene er ansvarlige for denne del af processen

På optagelse.dk ligger følgende vejledning der beskriver processen om udfyldelse og afsendelse af uddannelsesplan. http://www.optagelse.dk/vejledninger/pdf/FTU%20ansoeger%209%20kl.pdf

Christine Thellefsen den 21-11-2017
    Ferieplan for skoleåret 2017-18 - se venligst det vedhæftede dokument