Kursus for elevmæglere

Lennart Roland Petersen den 13-12-2017

Juleafslutning

Årets sidste skoledag er på mandag den 18. december, hvor vi går i kirke.

Dagens program er sådan:
    Alle møder kl. 08.10.
    5. – 9. klasse går samlet til kirke fra skolen.

0. – 4. klasse møder i deres klasser.

Kl. 09.15 er 0. -4. klasse klar oppe ved kirken, og 5. – 9. klasse går tilbage til skolen.
    7. – 9. klasse bruger resten af skoledagen på julevolleyballstævne, mens 5. – 6. klasse julehygger i klasserne.
    Når 0. – 4. klasse har været i kirke, returnerer de til skolen og julehygger i klasserne.

Alle har fri kl. 12.20, hvor skolebusserne er klar til afgang umiddelbart efter. De børn, som går i SFO, fortsætter selvfølgelig her indtil afhentning.

VI ses igen i det nye år mandag den 8. januar kl. 08.10

God jul og godt nytår
    Mette og Lennart

Christine Thellefsen den 05-12-2017
    Den 18/12 lukker skolen kl. 12.20. Der er derfor bestilt ekstra kørsel med de lokale ruter, så eleverne kan komme hjem.

Mvh. Christine
  • Christine Thellefsen den 21-11-2017