Opslagstavlen

Kære elever og forældre

Hermed en lille vinterorientering forud for skolernes vinterferie.

Rigtig god ferie til dem af jer, der måtte have fri.
    Mette Amdisen den 15-02-2018
    SKOLEBESTYRELSESVALG  2018
    Der er ordinært skolebestyrelsesvalg på Hornum Skole med valgmøde torsdag den 8. marts 2018 kl. 18.30. Vi mødes i Kantinen
    På skolens sekretærkontor er valglister fremlagt
    Læs venligst de vedhæftede bilag: "Valgmøde" og "Skolebestyrelsesvalg - folder"

På valgbestyrelsens vegne
    Lennart
    Lennart Roland Petersen den 09-02-2018
    KOM MED TIL FASTELAVN MANDAG DEN 26. FEBRUAR
    Se det vedhæftede bilag (Er hængt op i klasserne)
    Lennart Roland Petersen den 06-02-2018
  • Til forældre og elever på 8. årgang

Christine Thellefsen den 21-11-2017
  • Til forældre og elever på 9. årgang
    Hermed kort oversigt over forløbet vedr. UPV, uddannelsesparathedsvurdering.
    Vurderingen foretages af lærere og UU-vejleder.

Senest 15/1: UU foretager den endelige uddannelsesparathedsvurdering
    Skolerne er forpligtet til at kontakte UU, hvis der er sket ændringer siden 8. klasse i forudsætningerne, og UU er ansvarlig for den endelige vurdering. Perioden fra 15/11 til 15/1 benyttes ligesom i 8. klasse til samtaler med elever, lærere og andre relevante parter.

2/2-2018: Der åbnes for forældreunderskrift på optagelse.dk. Samtidig lukkes der definitivt for uddannelsesvalg.

1/3-2018: Forældre SKAL have underskrevet og afsendt uddannelsesplan på optagelse.dk. Forældrene er ansvarlige for denne del af processen

På optagelse.dk ligger følgende vejledning der beskriver processen om udfyldelse og afsendelse af uddannelsesplan. http://www.optagelse.dk/vejledninger/pdf/FTU%20ansoeger%209%20kl.pdf

Christine Thellefsen den 21-11-2017
  • I lighed med sidste år er der indgået et samarbejde mellem Vesthimmerlands Provsti, Vesthimmerlands Kulturskole, Vesthimmerlands Gymnasium og musikhuset ALFA om et arrangement for konfirmander og elever i 7. klasserne på kommunens skoler.
    Derfor vil vi gerne invitere alle elever fra 7. klasse i Vesthimmerlands kommune til en dag hvor vi med kunstnere, musikere, skuespillere og præster fortæller nogle af de store historier fra Bibelen på en anderledes måde.
    Arrangementet hedder ”Hvad ligner det?” og bliver en del af kommunes kulturuge i uge 10, 2018.

7.-klasseseleverne fra Løgstør skole, Toppedalskolen, Ranum skole, Vilsted friskole, Overlade friskole, Aalestrup realskole, Hornum skole og Blære friskole inviteres til at deltage i ALFA onsdag den 7. marts 2018 kl. 9.00-16.00.

Dagen afsluttes med en forestilling kl. 15.00, som forældre, bedsteforældre og søskende inviteres til at komme og se.

Provstiets præster, som varetager konfirmationsforberedelsen for elever i 7. klasse, tager sig af det praktiske omkring transport m.v., også for de elever, som ikke går til konfirmationsforberedelse.

Med venlig hilsen og på vegne af Vesthimmerlands provsti
    Troels Laursen og Pernille Vigsø Bagge

Christine Thellefsen den 10-10-2017