Morten Birk Petersen den 16-03-2015
    Det kan være svært at dividere. Her er måske en metode som du kan bruge hvis du synes det er lidt svært.
    Morten Birk Petersen den 13-03-2015
    ET GODT TILBUD
    Hver tirsdag og torsdag kl. 12 - 12.25 kan du købe denne nye skoleT-shirt for bare 30,- kr.
    Trøjen sælges i kantinen i størrelserne: 8/10, 12/14, S, M, L
    Vi er stolte af, at være en del af Hornum skole, og vi vil gerne vise det.
    Lise Lotte Jørgensen den 25-03-2015
    Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.

Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.

Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.

Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.
    Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.