Stomp koncert i fagugen - uge 7

Lennart Roland Petersen den 21-03-2018

National trivselsmåling
    I dette skoleår gennemfører Hornum Skole i perioden 20.marts 2018 til 31. maj 2018 den årlige trivselsmåling i folkeskolen. Målingen gennemføres som tidligere år ved, at eleverne udfylder et elektronisk spørgeskema. I år er der dog også mulighed for at besvare via et papirspørgeskema. Hvis I som forældre ønsker dette, skal det meddeles til skolen senest fredag d. 20. april 2018. Den Nationale trivselsmåling påbegyndes tidligst gennemført i uge 16.
    Ønskes der mere uddybende information om trivselsmålingen, kan man læse vedhæftede orienteringsbrev fra Styrelsen for It og Læring.

• Christine Thellefsen den 21-11-2017
    Til forældre og elever på 8. årgang