• Hornum Skole
    Mette Amdisen den 13-09-2017
    Kære elever og forældre på Hornum skole

Hermed en opfordring til at alle trafikanter, der færdes til bens, på cykel og på scooter til og fra Hornum skole, om at være opmærksomme og færdes sikkert i trafikken. Midtbuschauffører har nu nogle gange oplevet cyklister - der uden at se sig for - svinger ud på vejen, og det har givet anledning til farlige situationer. I opfordres derfor til at snakke med jeres børn om, hvordan man færdes sikkert i trafikken. Vi vil ligeledes i skolen tage snakken med eleverne i alle klasser. Endelig er vi så småt på vej til en mørkere tid, så det er snart ved at være tid til at tjekke lygter og reflekser på jeres børns cykler.

Vi vil endvidere på det kraftigste opfordre til, at elever, der cykler til skole, bruger stien ind til skolen ved hallen.

Med ønsket om at alle kan færdes trygt i trafikken til og fra Hornum skole

personalet på Hornum skole
    Christine Thellefsen den 07-09-2017
    Ungeevent – 75 års jubilæumsevent
    28. september 2017

Sted: Messecenter Aars (hal 2)

Tidsrum: Kl. 16.00 – 22.00 Du kan deltage i det tidsrum du har lyst!

Hvem kan deltage? Alle unge i VHK fra 7. klasse til 18 år!

Hvad skal der ske?

I anledning af de kommunale Ungdomsskoler i Danmark 75 års jubilæum, fejrer Vesthimmerlands Ungdomsskole begivenheden med et stort arrangement for unge i hele kommunen. Ungerådet, og andre unge, har ved flere lejligheder udtalt, at der ikke er events for de unge i kommunen. Det har Vesthimmerlands kommunale Ungdomsskole tænkt sig at ændre, generelt og helt specifikt den 28. september 2017.

I messecenterets store hal, bliver eftermiddagen og aftenen som én gigantisk og sjov ungdomsklubaften.
    Vi har hyret et eventfirma som kommer med sjove aktiviteter til unge:
    • Lokumsræs,
    • Segways,
    • Bumberball,
    • Mega bordfodbold,
    • Highjumber,
    • Wipeout,
    • Bungeerun m.m.
    Himmerlands Gokart Center står til de unges rådighed i tidsrummet kl. 17 – 21. Man skal blot stille sig i kø, ja så kan man også prøve sine kørselsskills.
    Som ung i VHK, kan du også prøve dine talenter af i vores store
    • Sumodragter.

Udendørs vil der bl.a. være mulighed for at prøve sine talenter indenfor skydning.

Scenen indtages af mange forskellige kunstnere i løbet eventen:
    • Dance & stage, Aars
    • DJ Soundbound, Løgstør
    • Jam Cheer Aalborg
    • Lillevangen, Aalborg
    • Franciska, Nibe
    • Elever fra Vesthimmerlands kulturskole?
    I café området vil der være mulighed for at købe mad og drikke, popcorn, slushice, samt bare at slænge sig i sofaerne eller måske spille et spil kort, eller måske Fifa? Ja, hygge sig med vennerne.

En ungeevent for og med unge!
    Gratis!

Tilmelding er nødvendigwww.ungvesthimmerland.dk. / www.ungivhk.dk
    af hensyn til pladsfordeling, transport m.m.

Det koster ikke en krone at deltage. Du kan deltage i hele eventen, eller blot i nogle få timer. Du bestemmer selv hvor længe du er med. Du skal blot være elev i 7. klasse eller ung til og med 18 år, møde op med sit gode humør og ordentlige opførsel, ja så er du velkommen.
    Det er da en enestående chance for en kanon oplevelse!

Mød Ungdomsskolens medarbejdere, find vej til de mange tilbud du kan tilmelde dig, hør mere om ungdomsklubberne, Ungeråd og alle de muligheder du har som ung i VHK.

Da eventen er for ALLE unge i Vesthimmerlands kommune, arrangerer vi bustransport fra og til omegnsbyerne. Ruterne tilpasses tilmeldingerne. Køreplan udsendes efter den 21.09!

Vi ses!

Morten Birk